1686560511413

Juni 2023

Tender Sportweg Haarlem gewonnen

Samen metECHO Urban Design zijn we geselecteerd voor de gebiedsontwikkeling van de Sportweg in Haarlem! Het gebied zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een echte mixed-use woonwijk inclusief zorg, sport, scholen, bibliotheek, winkelcentrum en mobiliteitshub. We zullen ECHO tijdens dit traject ondersteunen met onze kennis op het gebied van multifunctionele omgevingen.

Project thumbnails copy

April 2023

De bouw van Campus de Braak is gestart

Goed nieuws! Na vijf jaar intensieve voorbereiding is de bouw van Campus de Braak begonnen. Het nieuwe gebouw wordt de thuisbasis van Helmond Sport en Praktijkschool Helmond. Daarnaast komen er een NOC*NSF sporthal, enkele gymzalen en een accommodatie voor SV de Braak en JvdI de Fysioclub. 

November 2022

We werken voor Maarsen Groep

Projectontwikkelaar Maarsen Groep vroeg ons een visie te pitchen voor een nieuwe woon- en werkomgeving op de Distelweg in Amsterdam en die wonnen we! Ondertussen zijn we al druk bezig met het ontwerp waar we snel meer over zullen vertellen.

Oktober 2022

Aanbesteding gewonnen

Samen met onze partners hebben we de aanbesteding voor de Peperkliplocatie in Schiedam gewonnen. Ons team gaat de komende tijd met de gemeente Schiedam aan de slag met een haalbaarheidsstudie.