Brainpark rotterdam
Februari 2024

Nieuwe woontoren Brainpark

In samenwerking met de gemeente wordt dit gebied, dat tussen de campus van de Erasmus Universiteit en de A16 ligt, getransformeerd tot een levendige woonomgeving met 3000 woningen. In opdracht van BakkersHommen ontwerpen we een gebouw dat een ensemble vormt met de ontwerpen van Roffaa, Marc Koehler en Group A.

0461 Vrouwenpolder Barendrecht Render SO 001
Januari 2024

Aanbesteding Bloei Barendrecht

Samen met Dura Vermeer en Felixx wonnen we de aanbesteding voor een nieuwe buurt in de Barendrechtse wijk Vrouwenpolder. Tussen de Oude Maas en het centrum komen hier 127 koop- en huurwoningen. Bloei wordt niet alleen een woonbuurt, maar ook het kloppende hart en ontmoetingspunt voor alle bewoners van de wijk Vrouwenpolder, waarbij het park fungeert als het groene hart.

1686560511413
Juni 2023

Tender Sportweg Haarlem gewonnen

Samen metECHO Urban Design zijn we geselecteerd voor de gebiedsontwikkeling van de Sportweg in Haarlem! Het gebied zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een echte mixed-use woonwijk inclusief zorg, sport, scholen, bibliotheek, winkelcentrum en mobiliteitshub. We zullen ECHO tijdens dit traject ondersteunen met onze kennis op het gebied van multifunctionele omgevingen.

Project thumbnails copy
April 2023

De bouw van Campus de Braak is gestart

Goed nieuws! Na vijf jaar intensieve voorbereiding is de bouw van Campus de Braak begonnen. Het nieuwe gebouw wordt de thuisbasis van Helmond Sport en Praktijkschool Helmond. Daarnaast komen er een NOC*NSF sporthal, enkele gymzalen en een accommodatie voor SV de Braak en JvdI de Fysioclub. 

November 2022

We werken voor Maarsen Groep

Projectontwikkelaar Maarsen Groep vroeg ons een visie te pitchen voor een nieuwe woon- en werkomgeving op de Distelweg in Amsterdam en die wonnen we! Ondertussen zijn we al druk bezig met het ontwerp waar we snel meer over zullen vertellen.

Oktober 2022

Aanbesteding gewonnen

Samen met onze partners hebben we de aanbesteding voor de Peperkliplocatie in Schiedam gewonnen. Ons team gaat de komende tijd met de gemeente Schiedam aan de slag met een haalbaarheidsstudie.