Over ons

Dit zijn wij. Een team van strategische creatievelingen die de wereld een stukje mooier willen maken. Bij ons speelt het grote idee een belangrijke rol in hoe we naar de wereld, ons team en onze samenwerkingen kijken.

Strategisch

We denken goed na, nemen weloverwogen beslissingen en leggen de juiste verbanden. We creëren rust en overzicht in complexe situaties. We doen dat wat nodig is op de juiste momenten en blijven daarbij altijd gefocust op het grotere geheel.

Anneloes Dekker

Anneloes Dekker

Manager Communicatie & Business Development

Anthéa Karakoullis

Anthéa Karakoullis

Assistent Ontwerper

Boy Hoffs

Boy Hoffs

Architect

Erik Moederscheim

Creatief Directeur

Levendig

We gaan voluit. Want we barsten nu eenmaal van de energie. De dingen die we doen, doen we met daadkracht. Vastberaden en veelbelovend. Want de wereld ligt aan onze voeten en alles kan gebeuren vandaag.

Femke   square

Femke Mooijaart

Assistent Ontwerper

Haruka Maeda

Assistent Ontwerper

Iohanna Éberst

Architect

Jelle Rinsema

Operationeel Manager

Scherp

We zijn bedachtzaam en een tikkeltje bijdehand. Snel schakelen is ons niet vreemd, maar nooit zonder goed na te denken. We begrijpen vraagstukken snel en stellen de juiste vragen. Dat maakt het verschil tussen goed en geweldig.

Maarten de Roij

Architect

Marina   square2

Marina Domacassé-Mera

Stagiair

Michel Brons

Architect

Mike Pennings

Architect Projectleider

Ruimdenkend

We zijn gek op nieuwe ideeën en bekijken deze met een open blik. We luisteren nieuwsgierig naar de verhalen om ons heen en laten ons inspireren. Deze houding stimuleert onze creativiteit en zorgt ervoor dat we buiten de gebaande paden denken.

Petra van Seters-Toussain

Financieel Bureaucoördinator

Richard Benneker

Architect Projectleider

Ruud Moonen

Algemeen Directeur

Thijs   square2

Thijs Smit

Stagiair

Verrassend

We houden van onverwachte invalshoeken en vernieuwende ideeën. We maken het proces leuk en prikkelend om het beste plan naar boven te halen. Keer op keer streven we ernaar anderen te verrassen met hoe we denken. Dat is wat ons werk zo mooi maakt.

Xavier van Erck

Assistent Ontwerper

0000 Leeg

Jij?

Stuur een open sollicitatie!

0000 Leeg

Jij?

Stuur een open sollicitatie!

Gedurfd

We zijn niet bang om moeilijke vragen te stellen om tot de beste oplossingen te komen. Onverschrokken staan we voor onze visie en zeggen we waar het op staat. Zo creëren we kansen en maken we onze ambities waar. Want wie niet waagt, wie niet wint.

We draw
the bigger
picture.

How we do it