17
jan

Trainingscomplex Feyenoord gaat 1908 heten!

Gisteren werd op Feyenoords nieuwjaarsreceptie officieel de naam van het nieuwe trainingscomplex bekendgemaakt. “1908” wordt de naam van het trainingscomplex dat door MoederscheimMoonen is ontworpen. De naam is bedacht door Stefan Rebergen, de winnaar uit maar liefst 3730 inzendingen.

Leden van Het Legioen konden de afgelopen maand hun favoriete naam insturen voor het nieuwe trainingscomplex, dat momenteel op het voormalige terrein van RVV Hillesluis in aanbouw is en met ingang van het seizoen 2018-2019 in gebruik genomen zal worden.

De jury, bestaande uit de directie van Feyenoord, hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, clubambassadeur Gerard Meijer en bestuurslid van Het Legioen Chris de Back, was unaniem. ,,1908 verwijst natuurlijk naar ons oprichtingsjaar en is daarmee een magisch getal voor Feyenoord. Als jury vonden we deze naam het best passen bij het nieuwe trainingscomplex van de selectie, al moet ik zeggen dat er tussen die duizenden inzendingen ook heel veel andere creatieve namen zaten,’’ aldus Jan de Jong.

 

Beeld nieuwjaarsreceptie: Feyenoord.